Novi snimak sukoba u Trebinju: Jakirović prijeti i psuje, policija smiruje situaciju

Šef stručnog štaba Zrinjskog je snimljen kako napada kapitena Leotara Đoku Milovića

17.10.2022. 14:19
  • Podijeli:
Leotar_Zrinjski_Jakirovic_foto_YT-1666009150488.webp Foto: YouTube

Nakon jučerašnje utakmice između Leotara i Zrinjskog ispred stadiona Police u Trebinju došlo je do tučnjave, a glavni akter je bio Sergej Jakirović.

Šef stručnog štaba Zrinjskog je snimljen kako napada kapitena Leotara Đoku Milovića, a mnogi su osudili ovakvo ponašanje stratega aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Sada se pojavio i još jedan snimak koji je nastao nakon što se situacija koliko-toliko smirila, ali i na njemu je Jakirović u glavnoj ulozi.

Jakirović je psovao i prijetio nekome od igrača ili predstavnika Leotara, dok su policajci pokušavali smiriti situaciju.

Na snimku se vide i vidno nervozni igrači Zrinjskog, kao i trener Leotara Marko Maksimović i posmatrač suđenja Ognjen Valjić.

Podsjetimo, haos na stadionu Police nakon remija (1:1) je krenuo već na konferenciji za medije na koju upao jedan od domaćina koji se derao i žalio na kapitena prvaka BiH Nemanju Bilbiju.

"Sram vas bilo. Je li sramota da nam Bilbija psuje mrtvu majku jer nema toplu vodu", vikao je čovjek koji je upao u prostoriju, a nakon toga se desila tučnjava van stadiona.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()