Nova vanredna sjednica UO: Šta se dešava u Borcu?

S obzirom na to da je prethodna vanredna sjednica održana prije svega pet dana, navijači se s pravom pitaju šta se to dešava u najvećem klubu Srpske

15.03.2023. 14:28
  • Podijeli:
FK Borac_FK Borac-6411c63417f27.webp Foto: FK Borac

Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac sutra, od 14 časova, održaće novu vanrednu sjednicu.

Drugi put u dvije sedmice odgovorni u Platonovoj održaće vanredni sastanak koji je najavljen bez obrazloženja.

"Fudbalski klub Borac iz Banjaluke obavještava javnost da je zakazana vanredna sjednica UO, koja će se održati 16. marta u 14 časova", sve je što je saopšteno sa Gradskog stadiona.

Kada su se čelnici Crveno-plavih posljednji put sastali, zaključili su da je vrijeme za promjene, te su zakazali Izbornu skupštinu za 10. april.

S obzirom na to da je prethodna vanredna sjednica održana prije svega pet dana, navijači se s pravom pitaju šta se to dešava u najvećem klubu Srpske.

Kako se nezvanično može čuti, promjene na pomenutoj Skupštini neće biti samo kozmetičke, trebalo bi da dođe do značajnih rokada, ali o imenima niko u ovom trenutku ne želi da govori.

U svakom slučaju, najvatreniji navijači Borca, popularni Lešinari, na prethodnoj utakmici su poručili "uprava napolje", a skandiranje su prihvatile i pristalice na istočnoj i zapadnoj tribini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()