Niko nikad kao Ronaldo: Još jedna istorijska recka

Legendarni fudbaler u duelu protiv Lihtenštajna po 197. put je obukao dres sa nacionalnim grbom i tako postavio svjetski rekord

23.03.2023. 21:30
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Armando Franca AP Tanjug-641cb5b890807.webp Foto: Armando Franca / AP / Tanjug

Portugalski as Kristijano Ronaldo i večeras je prepravio istorijske knjige.

Legendarni fudbaler u duelu protiv Lihtenštajna po 197. put je obukao dres sa nacionalnim grbom i tako postavio svjetski rekord.

Nikada niko prije njega nije stigao do te brojke.

Iskusni as do večeras je rekord dijelio sa kuvajtskim reprezentativcem Baderom Al-Mutavom.

A kada je Roberto Martinez saopštio startne postave, bilo je jasno da nas minuti dijele od još jednog podviga uzdanice Al-Nasra.

I ne samo to. u finišu utakmice Portugalija vodi sa 4:0, a Ronaldo je rekord ukrasio sa dva pogotka.

Nedugo potom je i zamijenjen, te je ispraćen gromoglasnim aplauzom prisutnih na stadionu "Žoao Alvalade"

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()