Ni d od derbija: Zrinjski lako izašao na kraj sa Širokim Brijegom

Mostarci su slavili na pogon Nemanje Bilbije koji je dva puta pogođao metu u derbiju koji nije opravdao očekivanja

05.10.2022. 21:24
  • Podijeli:
Zrinjski_HŠK Zrinjski-1664997846030.webp Foto: HŠK Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog ubjedljivo su porazili Široki Brijeg rezultatom 3:0 u odgođenoj utakmici petog kola Premijer lige BiH.

Hercegovački derbi nije opravdao taj epitet pošto su Plemići izdominirali.

Mostarci su slavili na pogon nezaustavljivog Nemanje Bilbije koji je dva puta pogođao metu. Jednom je to učinio i Mario Tičinović, udarivši pečat na veliku pobjedu.

Učenici Sergeja Jakirovića na taj način su vezali tri pobjede, probili se na treće mjesto, te večerašnjeg rivala skinuli sa trona. Jer, Širokobriježani su pokvarili gol razliku te ih je na vrhu bh. elite zamijenio Željezničar.

Pa ipak, aktuelni šampion je u najboljoj poziciji jer za ekipama koje dijele prvo mjesto zaostaje dva boda, ali ima i dvije utakmice manje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()