Navijači Sitija i Intera "zauzeli" centar Istanbula, imaju istu želju

Nadaju se trofeju Lige šampiona

10.06.2023. 12:25
  • Podijeli:
Navijaci Istanbul2_Profimedia-64844f7b4e285.webp Foto: Profimedia

Navijači Mančester Sitija i Intera "zauzeli" su centar Istanbula i u dobrom raspoloženju dočekuju večerašnju borbu za titulu šampiona Evrope.

Fudbaleri Sitija pokušaće da osvoje prvi trofej u Ligi šampiona i kompletiraju istorijsku "tripletu" jer su već uzeli Premijer ligu i FA kup, dok Inter želi četvrtu titulu u istoriji i prvu poslije 13 godina.

"Imamo Halanda i De Brujnea odbrana Intera neće moći da ih zaustavi. Samo da brzo damo prvi gol", rekli su izvještaču Tanjugu majka i sin, koji su doputovali iz Mančestera i vjeruju da će njihov tim postati drugi šampion Evrope iz grada, a šesti iz Engleske.

Optimizma ne manjka ni navijačima italijanskog kluba.

"Može 0:0, pa na penale. Milan je ovdje izgubio od Liverpula tako, nakon 3:0. Bilo bi prelijepo da uzmemo titulu gdje su komšije izgubile", kroz osmjeh je rekao jedan navijač crno-plavih.

Uzvratio je pitanjem, odakle ste, a kada je čuo Srbija uslijedilo je "Stanković, Mihajlović. Eh, nedostaje nam Siniša"...

Finale Lige šampiona između Mančester Sitija i Intera igra se od 21 sat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()