Navijači iz Gradiške za UNU: U Kataru smo vjetar u leđa Orlovima

"Navijaćemo za Orlove. Nadam se da ćemo pobijediti Brazilce. Mitrović daje gol, biće čovjek odluke"

Calendar 24.11.2022.
  • Podijeli:
Marko i Nikola Matavulj_UNA-1669306938948.webp Foto: UNA

Fudbaleri Srbije večeras će imati veliku podršku sa tribina "Lusail" stadiona na mundijalskoj premijeri protiv favorizovanog Brazila (20).

Čuveni Dragan Stojković Piksi gotovo preko noći je napravio renesansu, vratio vjeru u reprezentativni fudbal i kupio srca navijača.

Veliki broj Srba iz dijaspore krenuo je zato ovih dana put Katara kako bi pružio podršku Orlovima. Mnogo je onih koji su do Bliskog istoka stigli iz otadžbine. A ima i onih koji su na najveći sportski događaj godine doputovali iz Republike Srpske.

Među njima su Marko i Nikola Matavulj iz Gradiške, otac i sin koji su sa velikim zadovoljstvom otpočeli katarsku avanturu. Oni su već ispred stadiona, odakle su poslali pozdrav čitaocima UNE:

"Pozdrav sa "Lusail" stadiona u Kataru. Evo Nikola, koji ima šest godina, i ja smo došli iz Gradiške da navijamo za Srbiju u meču protiv Brazila. Orlovima ćemo biti vjetar u leđa sa tribina. Pozdrav za UNU", izjavio je Matavulj senior.

Junior je bio oduševljen onim što vidi i jedva čeka da bitka počne:

"Navijaćemo za Orlove. Nadam se da ćemo pobijediti Brazilce. Mitrović daje gol, biće čovjek odluke", optimista je Nikola.

  • Podijeli: