Nakon više od decenije: Manijaci ponovo na tribinama u Trebinju

Trenutno, FK Željezničar nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli Premijer lige BiH sa 39 bodova

29.03.2023. 07:31
  • Podijeli:
Manijaci bakljada screenshot:yt:the maniacs-1668848583263.webp Foto: screenshot/you tube/the maniacs

FK Željezničar odigrat će utakmicu u 24. kolu Premijer lige u Trebinju protiv FK Leotara u subotu, 1. aprila sa početkom u 15 sati.

Ono što je posebno privuklo pažnju kada je u pitanju ova utakmica, jeste da će navijači Želje ponovo gostovati na tribinama u Trebinju, i to nakon više od decenije. Ovu radosnu informaciju objavili su i navijači na svojoj zvaničnoj Facebook stranici

Pored toga, objavili su i raspored vožnje za odlazak na utakmicu.

"U subotu nas očekuje gostovanje na kojem se nismo imali priliku pojaviti više od decenije, Željo gostuje u Trebinju!

Sama činjenica da se ovdje nismo mogli pojaviti toliko dugo poziv je sam za sebe, ali pored toga tu je i stanje na tabeli i grčevita borba za evropu. Vidjeli smo prošlu domaću protiv Sloge šta znači podrška i kako kop zna biti vjetar u leđa igračima. Neka tako bude i u Trebinju!", najavili su na Facebook stranici Manijaci.

Trenutno, FK Željezničar nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli Premijer lige BiH sa 39 bodova, dok je Leotar na 10. mjestu sa 23 osvojena boda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()