Modriću nude 30 miliona eura po sezoni

Da li će i Luka kao i Ronaldo

01.02.2023. 08:26
  • Podijeli:
Luka Modric-1668157637612.webp Foto: Profimedia

Dok čeka da li će mu Real produžiti ugovor na još jednu sezonu, Luka Modrić prema pisanju španskih medija ima nevjerovatnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Naime, nakon što su doveli Cristiana Ronalda, Saudijci žele dodatno da podignu kvalitet fudbala u zemlji, a sada bi osim Portugalca istim putem mogli doći Luka Modrić, Karim Benzema, te Sergio Ramos.

Ideja je bila da navedeni trojac pristupi ligi, potpišu ugovor s njom, a kad se transferi odrade, da sami odluče u kojem klubu žele igrati.

Svakom od njih, ističe Sport, predložen je dvogodišnji ugovor uz nevjerovatno izdašnu ponudu od po 30 miliona eura za sezonu. Ramos (PSG), Benzema i Modrić (obojica Real Madrid) postali bi tako jedni od najplaćenijih nogometaša svijeta, i to u zemlji u kojoj novi igrači ne moraju plaćati porez na zaradu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()