Modrić izabrao najboljeg igrača s kojim je igrao

Mnogi će reći potpuno očekivan izbor

15.03.2023. 09:12
  • Podijeli:
modric-profimedia.jpg

Luka Modrić gostovao je kod Ria Ferdinanda u podcastu.

U jednom od isječaka razgovora Ferdinand je pitao Modrića ko je najbolji fudbaler s kojim je igrao, a Modrić je odgovorio da je to Cristiano Ronaldo.

Portugalca je uvrstio i u svoju idealnu petorku, a o njemu je još rekao:

"Radne navike su kod njega stvar koju bih istaknuo. Uvijek je htio još, još i još. Kad pogledate što je sve postigao, očekivali biste da će se nekad odmoriti, ali ne. Radne navike i zahtjevi koje stavlja pred sebe i pred ekipu su nevjerovatni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()