Messi dobija ponudu iz Saudijske Arabije

Nevjerovatne cifre za najboljeg igrača svijeta

01.03.2023. 11:03
  • Podijeli:
leo_messi - reuters-63e5fb60df526.webp Foto: Reuters

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Messi će prema pisanju španskih medija veoma brzo dobiti ponudu za nastavak karijere u Saudijskoj Arabiji. 

Naime, novinar Juan Fontes tvrdi da je klub Al Ittihad zainteresovan za njegovo dovođenje i da će mu u narednim danima poslati zvaničnu ponudu.

Kako navodi Fontes, Al Ittihad iz Saudijske Arabije spremio je dvogodišnji ugovor za najboljeg fudbalera svijeta. Spremni su mu dati 88 miliona eura neto po sezoni kako bi ga doveli u svoje redove.

Pitanje je samo je li Leo spreman krenuti stopama velikog rivala Cristiana Ronalda i karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()