Mesi najavio povratak u Barcelonu?

On je dao opširni intervju za list "Ole" u svojoj otadžbini u kom je govorio o raznim temama

03.02.2023. 22:46
  • Podijeli:
Lionel Mesi profimedia-0718295036-63a756a9aa0c8.webp Foto: Profimedia

Lionel Mesi je u centru pažnje od kako je osvojio Mundijal u Kataru, a po povratku u Pariz mnogi su očekivali da će potpisati novi ugovor.

Međutim, to se još nije dogodilo, što mnogi vide kao znak da Argentinac tiho najavljuje povratak u Barcelonu.

Ipak, do toga još uvijek nije došlo, a sada se na neki način indirektno oglasio i sam Leo Mesi.

On je dao opširni intervju za list "Ole" u svojoj otadžbini u kom je govorio o raznim temama, između ostalih, i o nastavku karijere.

"Uskoro ću napuniti 36 godina i želim da vidim u kom pravcu ide moja karijera i moja odluka zavisi od raznih stvari", rekao je Mesi.

On je potom rekao da čuva sve iz finala SP i da će to odnijeti u Barcelonu, koja će zauvijek biti njegova kuća.

"Čuvam sve stvari iz finala, kopačke, dres, sve sa grbom Argentine i sada, u martu, odnijeću sve u Barcelonu, gdje čuvam sve svoje uspomene. Kada budem završio karijeru, siguran sam da ću živjeti u Barseloni, to je moja kuća", istakao je Mesi.

Navijači u Kataloniji, kao i zagriženi novinari, ovu Mesijevu izjavu vide kao nadu da bi mogao da se vrati i prije kraja karijere, te da je Barsa razlog što još uvijek nije potpisao novi ugovor.

Takođe, francuski mediji su sporadično izrazili zabrinutost zbog toga što Mesi još uvijek nije ništa potpisao, iako je navodno "sve bilo završeno" i trebalo da bude na papiru poslije Mundijala.

Da li u Parizu sve djeluje kako izgleda sa strane ili možda ne.

Da li Mesi gleda Ćavijevu Barsu i pomišlja da zbog svoje ljubavi oprosti Đoanu Laporti i zapleše "posljednji ples". 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()