Marinović: Polako idemo ka ostvarenju cilja

"Želim da čestitam igračima. Ostvarili smo još jednu pobjedu i polako idemo ka ostvarenju cilja. Mada, nije bilo lako ni u ovoj utakmici"

18.03.2023. 23:15
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FKB-641636aebac0c.webp Foto: FK Borac

Šef stručnog štaba fudbalera Borca Vinko Marinović zadovoljno je trljao ruke nakon drugog uzastopnog trijumfa Crveno-plavih.

Banjalučani su pred svojim navijačima prilično lako izašli na kraj sa Leotarom (2:0), te tako u dobrom raspoloženju otišli na reprezentativnu pauzu. 

Trebinjci su se pokazali kao tvrd orah. U prvih pola sata su odolijevali. Međutim, tada je Nikola Ninković otključao mrežu gostiju, da bi tačku na i u nastavku stavio Enver Kulašin.

Ekipa sa Gradskog stadiona tako je napravila korak bliže primarnom cilju - novom izlasku na evropsku scenu.

"Želim da čestitam igračima. Ostvarili smo još jednu pobjedu i polako idemo ka ostvarenju cilja. Mada, nije bilo lako ni u ovoj utakmici. Rekao sam i u najavi da će svi mečevi do kraja biti teški. Ipak, nakon prvog postignutog gola bilo nam je lakše da igramo, a onda smo stigli i do drugog. Sve u svemu, ostvarili smo bitan trijumf i pokazali da smo u dobroj formi. Sada nam preostaje da se u naredne dvije sedmice još bolje pripremimo za nastavak premijerligaške sezone", jasan je bio Marinović.

  • Podijeli: