Marinović nakon poraza: Falila kreacija, morali smo bolje

"Premalo smo igrali prema naprijed, nedostajalo je kreacije, tako je ovaj poraz posljedica toga"

04.03.2023. 20:43
  • Podijeli:
Vinko Marinović_FK Borac-64039cf34a6ed.webp Foto: FK Borac

Šef stručnog štaba fudbalera Borca Vinko Marinović ocijenio je da su njegovi učenici morali da pruže kud i kamo bolju partiju da bi savladali Velež.

Riječ je o derbiju 21. kola u kojem su Mostarci pred svojim navijačima slavili sa minimalnih 1:0.

Banjalučani su u prvom poluvremenu bili potpuno bezopasni, u drugom su bili nešto opasniji, međutim, nedovoljno da bi izbjegli poraz.

"Prvo poluvrijeme je bilo tvrdo, bez šansi. Mi jednostavno nismo kreirali ništa prema naprijed. U drugom dijelu je Velež bio dosta bolji, stvorio dvije, tri prilike, a poslije njih mi smo imali jednu. Onda smo primili taj gol. Premalo smo igrali prema naprijed, nedostajalo je kreacije, tako je ovaj poraz posljedica toga", rekao je Marinović za TV Arena Sport.

Gost je nastupio bez suspendovanog Nedeljka Piščevića i bolesnog Nikole Ninkovića. To, prema riječima proslavljenog stručnjaka, ne smije da bude alibi.

"Da, oni jesu igrači koji mogu kreirati igru i koji bi nam večeras pomogli. Međutim, bez obzira na to morali smo bolje", bio je jasan Marinović, uz konstataciju da današnje spekulacije oko drakonske kazne UEFA i izbacivanja kluba iz Evrope nisu uticale na tim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()