Majstorija Docića: Iz kornera matirao Borjana!

Marko Docić, kapiten i najbolji igrač Čukaričkog izveo potez dostojan najvećih majstora fudbala u finalu Kupa protiv Crvene zvezde

25.05.2023. 22:00
  • Podijeli:
Marko Docic foto Dusan Milenkovic:ATAImages-646fbe204d5bf.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Golman Crvene zvezde Milan Borjan ovo nikako nije očekivao - kapiten Čukaričkog Marko Docić savladao ga je direktnim udarcem iz kornera.

Docićevi šuterski kvaliteti su svima dobro poznati, umio je svih ovih sezona da diže navijače na noge potezima, ali ovakva bravura, i to u kakvom trenutku, nikad nije viđen od lidera Brđana.

Za vođstvo 1:0 po kišovitom vremenu na najvećem stadion u Srbiji.

Malo remek djelo i trenutak koji će se vrtjeeti ovih dana na TV kanalima, piše B92.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()