Ma 100 posto je upravu: Ibrahimović rekao da "nema veliki ego"

Tvrdi da se osjeća mladim, iako ima 41 godinu

05.12.2022. 07:55
  • Podijeli:
ibrahimovic-reuters-1667496370120.webp Foto: Reuters

Legendarni Zlatan Ibrahimović dao je intervju za Milan TV u kojem je govorio o svojoj karijeri. Pritom je odbacio navode da je egocentričan napadač, istaknuo da uvijek stoji na raspolaganju ekipi tražeći najbolja rješenja za nju, ali dodao i da ima urođen instinkt za gol.

"Želim pomoći na bilo koji način, takva sam osoba. Nemam veliki ego, ne želim sve sam raditi. Tu sam da bih Milanu dao sve i pomogao saigračima da budu bolji, uspješni i da shvate što rade", rekao je Ibrahimović.

Istakao je da se i pored činjenice da ima 41 godinu, osjeća mladim.

"Najvažnije je pobijediti u utakmici, a ja ću napraviti sve za svoj tim. Napravim li to kao najstariji, i to je isto u redu. Asistencija je jednako važna kao i gol. Postoje igrači koji više gledaju gol, tako se ne postaje kompletan igrač. Kompletan si kad uspiješ suigrače podići na viši nivo", istaknuo je sjajni napadač

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()