LŠ: Vlahović se probudio, Haland po navici, Mesi rekordno

Dušan silni je prvo pogodio u dresu Orlova, potom u Seriji A, a večeras je došla na red i kontinentalna elita

05.10.2022. 22:57
  • Podijeli:
Dušan Vlahović_EXPA Pixsell-1665003184856.webp Foto: Expa / Pixsell

Liga šampiona nije nas iznevjerila ni ove noći, golovi su padali kao na traci, gledali smo lijepe poteze, driblinge, asistencije... A "dežurni krivci" opet su bili u žiži.

Jedan od najboljih mladih napadača Evrope Dušan Vlahović se, čini se, probudio. Srpski centarfor je dugo bio u krizi, ka njemu su već počele da lete otrovne strelice, ali je Dušan silni na vrijeme uhvatio pravu formu.

Prethodne sedmice je pogodio u dresu Orlova, potom je za vikend isto učinio braneći boje Juventusa u Seriji A, a večeras je došla na red i kontinentalna elita. Vlahović je u pobjedi nad Makabi Haifom 3:1 pogodio metu u utakmici u kojoj je junak bio Anhel di Marija, čovjek koji je spakovao tri asistencije.

Na Ostrvu, Mančester siti je deklasirao Kopenhagen sa 5:0. Centralna figura meča bio je nezadrživi Erling Haland koji je do poluvremena dva puta zatresao mrežu, nastavio impresivan niz, a onda dobio "slobodno" u nastavku duela.

Lionel Mesi je u Lisabonu podsjetio na najbolje dane. Njegov Pari Sen Žermen nije uspio da slomi otpor Benfike (1:1), ali je zato mađioničar iz Rosarija uspio da se upiše među strijelce i tako poentira protiv 40. tima u društvu najboljih, što je rekord.

U ostalim susretima večerašnjeg programa Čelzi je lako izašao na kraj sa Milanom (3:0), Real je bio bolji od Šahtjora (2:1), dok je Borusija Dortmund napravila "brejk" u Sevilji (4:1).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()