Livaković pravi senzacionalan transfer u Španiju

Dinamo ostaje bez jednog od heroja Mundijala u Kataru

30.05.2023. 18:44
  • Podijeli:
dominik livakovic_Igor Kralj_PIXSELL-63a5aa5bcd00c.webp Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ostaje li golman Dominik Livaković u Dinamu ili ne, pitanje je svih pitanja.

Na utakmici u nedjelju na Maksimiru protiv Gorice Bad Blue Boysi su sa Sjevera vikali “Livi ostani.” Nakon susreta Livaković je rekao da još ništa nije dogovorio ni s kim te da će još razgovarati s Dinamom.

Turski mediji pisali su da je Livaković sve dogovorio s Fenerbahčeom, a sad španski Relevo tvrdi da je postigao dogovor i s Villarrealom.

“Postoji usmeni dogovor s Livakovićem. Jedino nedostaje još postizanje dogovora s Dinamom oko visine odštete. Dinamo i dalje traži 10 milijuna eura, a Villarreal zasad nudi oko sedam. Pregovori će se nastaviti”, tvrdi Relevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()