Lijep pogled sa vrha: Partizan pokorio Keln i zasjeo na tron

Isti timovi će za sedam dana odmjeriti snage u Humskoj. Biće to idealna prilika za četu Gordana Petrića da ponovi podvig i napravi veliki korak ka evropskom proljeću. U drugom duelu grupe Nica je savladala Slovačko

06.10.2022. 22:56
  • Podijeli:
Keln Partizan_FC Köln-1665089413056.webp Foto: FC Köln

Fudbaleri Partizan ostvarili su zlata vrijednu pobjedu na gostovanju kod Kelna (1:0).

Crno-bijeli su slavili u utakmici trećeg kola Lige konferencije čime su su zasjeli na tron grupe D i pokazali jasnu ambiciju u preostalih 270 minuta fudbala.

Junaci su bili Bibras Natho i Svetozar Marković. Prvi je namjestio gol preciznim centaršutom, a drugi savršenim udarcem pogodio za, ispotaviće se, tri velika, ogromna boda.

U ostatku meča domaćin je imao više od igre, ali je i gost u više navrata mogao da prelomi. Odigrao je hrabro, odlučno i za to je nagrađen.

Tako se ponovila 2015. godina kada je Parni valjak takođe slavio na njemačkom tlu, tada protiv Augzburga (3:1).

Isti timovi će za sedam dana odmjeriti snage u Humskoj. Biće to idealna prilika za četu Gordana Petrića da ponovi podvig i napravi veliki korak ka evropskom proljeću.

U drugom duelu grupe Nica je minimalnim rezultatom savladala Slovačko (1:0).

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()