Kup Italije: Darmijan Interov junak iz sjenke

U ekipi koja se može pohvaliti plejadom rasnih strijelaca, golgetera sposobnih da zatresu mrežu svakog rivala iz svake pozicije, bljesnuo je jedan defanzivac

31.01.2023. 23:07
  • Podijeli:
Inter Atalanta_Antonio Calanni AP Tanjug-63d98f7f2fa64.webp Foto: Antonio Calanni / AP / Tanjug

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Kupa Italije pošto su minimalcem srušili Atalantu (1:0).

U ekipi koja se može pohvaliti plejadom rasnih strijelaca, golgetera sposobnih da zatresu mrežu svakog rivala iz svake pozicije, bljesnuo je jedan defanzivac.

Junak iz sjenke branioca trofeja bio je Mateo Darmijan, koji je u 51. minutu iskoristio pravovremenu asistenciju Lautara Martineza i zatresao mrežu za, ispostaviće se, konačan rezultat.

Edin Džeko večeras nije bio starter, a u igru je ušao u 71. minutu, kada je zamijenio Romelua Lukakua.

Nero-azuri će u polufinalu koplja urkstiti sa pobjednikom okršaja Lacio - Juventus, koji je na programu prekosutra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()