Kćerka Siniše Mihajlovića novom objavom rasplakala mnoge

Porodica ovog srbijanskog trenera i fudbalera ostala je bez supruga, oca i prijatelja

20.12.2022. 14:04
  • Podijeli:
Sinisa_Mihajlovic_kcerka_foto_Instagram-63a1adac873ea.webp Foto: Instagram

Jučer je Siniša Mihajlović ispraćen u vječni mir u Vječnom gradu, a hiljade i hiljade ljudi slile su se na ulice Rima da se još jednom, posljednji put poklone velikom asu.

Porodica ovog srbijanskog trenera i fudbalera ostala je bez supruga, oca i prijatelja.

Mihajlovićeva najstarija kćerka Viktorija, za koju se zna da je bila izuzetno vezana za oca, jednom porukom je još jednom rasplakala sve i pokazala koliko je jaka ljubav u porodici Mihajlović.

Objavila je na Instagram Story sliku sa sahrane na kojoj je sa majkom Arijanom, a propratnim tekstom pružila je zrno utjehe.

"Ništa nije kao ti i ja".

Viktorija je imala snage da još jednom prođe kroz sve što se dešavalo tokom ceremonije ispraćaja njenog oca u vječnost, a poseban utisak na nju ostavila je bakljada navijača Lacija kojom su pozdravili Sinišu.

Uz snimak svijetloplavog vazduha i neba u blizini bazilike, u momentima kada odvoze kovčeg sa tijelom Mihajlovića, Viktorija je napisala jednostavno:

"Hvala."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()