Kangva u "minut do 12": Šampion, ipak, ubrao Lale

Bio je to odličan derbi sa visokim tempom, lijepim golovima, mnoštvom prilika i dramom u finišu

13.05.2023. 20:40
  • Podijeli:
Crvena zvezda Vojvodina_FKCZ-645fd647b5073.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Vojvodinu sa 2:1, u 35. kola Superlige Srbije.

Bio je to odličan derbi sa visokim tempom, lijepim golovima, mnoštvom prilika i dramom u finišu.

Aktuelni šampioni nosili su oreol velikog favorita, međutim, činjenica da u posljednja dva duela kod kuče nisu porazili Vošu, pozivala je na oprez.

Kako bi prekinuo tradiciju, domaćin je od starta jurnuo naprijed i već u devetom minutu poveo. Egzekutor je bio Osman Bukari

Lale u prvom dijelu nisu uspijevale da odgovore na igru rivala i mogle su biti zadovoljne što su na odmor otišle samo sa golom zaostatka.

Novosađani su se u nastavku "probudili" i preko Iva Baraja stigli do izjednačenja. 

Uslijedio je period obostrano otvorene igre. I Zvezda i Voša su igrale bez garda, oba tima su željela gol i propuštale šanse da do njega dođu.

I, kada se činilo da je to to, da će rivali podijeliti bodove, Kings Kangva je "zategao" ljevicu sa približno 20 metara i filigranski tačno poslao loptu u donji desni ugao za veliku radost Crveno-bijelih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()