Iznenađenje na "Marakani": Zvezda izabrala novog trenera

Srpske prvake od ljeta će voditi čovjek koji ih je u prošloj kampanji zaustavio na putu do Lige šampiona

29.03.2023. 11:42
  • Podijeli:
Barak Bahar_Profimedia-64240627cacd0.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde od sljedeće sezone imaće novog trenera, Baraka Bahara, koji trenutno s uspjehom vodi Makabi Haifu.

Ovu informaciju prenijeli su relevantni izraelski mediji, uz konstataciju da su pregovori vođeni duže vrijeme, te da su finalizovani tokom posljednje posjete delegacije Crveno-bijelih koju su činili Marko Marin, Mitar Mrkela i Marko Petrović.

Tako će srpske prvake od ljeta voditi čovjek koji ih je u prošloj kampanji zaustavio na putu do Lige šampiona.

Izraelski mediji su podsjetili i da Bahar ima ugovor sa Makabijem na još godinu dana, ali olakšavajuća okolnost po Zvezdu može biti ta što gazda kluba Jakub Šahar nikad nikome nije pravio problem kada je u pitanju odlazak.

U istim navodima se konstatuje i da je Bahar prihvatio sve uslove beogradskog kluba, na čijoj klupi će da naslijedi Miloša Milojevića.

Inače, riječ je o stručnjaku koji ima sjajnu sezonu sa timom iz Haife. Ekipa je igrala solidno u eliti, s obzirom na to da je bila u preteškoj grupi sa PSŽ-om, Juventusom i Benfikom. Vrhunac je bila pobjeda nad Starom damom 2:0.

A s obzirom na činjenicu da je Zvezda ubjedljivi lider i da će prvak Srbije naredne sezone imati mjesto u Ligi šampiona, Bahar će ponovo voditi ekipu u društvu najboljih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()