Iz Turske se javio selektor Hadžibegić: Svi smo potreseni

U Turskoj se nalazi i selektor naše A reprezentacije Faruk Hadžibegić

06.02.2023. 14:42
  • Podijeli:
Hadzibegic_Turska_foto_NSBiH-63e100afe672a.webp Foto: NS BiH

Na pripremama u Turskoj nalazi se i nekoliko bh. premijerligaša, a potvrdili su nam da su se osjećaju dobro  i da nisu imali problema. Tek pojedine je jutros probudio zemljotres, no daleko su od mjesta koja su skoro potpuno nastradala.

U Turskoj se nalazi i selektor naše A reprezentacije Faruk Hadžibegić i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović. Oni su večeras planirali pogledati meč Fenerbahče – Konyaspora, no sve je odgođeno. Misimović i Hadžibegić su ipak iskoristili priliku da popričaju sa Šehićem pred novo okupljanje naše reprezentacije.

"Svi smo jutros potreseni zbog vijesti o zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju. Iz tog razloga odgođeni su mečevi u prvenstvu Turske, tako da večeras nećemo gledati planirano gostovanje Šehićevog Konyaspora protiv Fenerbahcea. Bez obzira na to, iskoristili smo njegov dolazak u Istanbul da se vidimo sa njim i trenerom Stanojevićem. Razmijenili smo mišljenja i nastavljamo sa našim aktivnostima. Do početka kvalifikacija nastojaćemo da obiđemo što više reprezentativaca kako bismo što spremnije dočekali važne utakmice", rekao je selektor Hadžibegić.

Prethodno su razgovarali i sa trenerom u A timu Elvirom Rahimićem i Amirom Hadžiahmetovićem koji je prije par dana postao član Bešiktaša.

U Bešiktaš je stigao iz Konyaspora.

Tokom sastanka razgovaralo se o predstojećim kvalifikacijama za EURO 2024. u koje naši reprezentativci ulaze sa dosta optimizma. Svi su složni da naš tim ima realne šanse da napravi uspjeh i plasira se na veliko takmičenje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()