Iran junački, osmina finala na vidiku

Za podvig će učenicima Karlosa Keiroša, po svoj prilici, biti dovoljan remi sa Sjedinjenim Državama.

25.11.2022. 13:07
  • Podijeli:
Iran_Manu Fernandez_AP_Tanjug-1669378535791.webp Foto: Manu Fernandez / AP / Tanjug

Ludnica u Al Rajanu, Iran je na nogama!

Napadali su fudbaleri Irana velški bunker više od 100 minuta i na kraju uspjeli da probiju barijeru za jednu od najljepših pobjeda novije istorije reprezentacije, 2:0 (0:0).

Riječ je o utakmici drugog kola grupe B Svjetskog prvenstva u Kataru u kojoj su učenici Karlosa Keiroša junački došli do cijelog plijena i lijepe prilike za prolaz dalje.

Za podvig će mu, po svoj prilici, biti dovoljan remi sa Sjedinjenim Državama

Vels je kapitulirao u dubokoj nadoknadi, praktično u posljednjim sekundama devetominutne nadoknade! Poslije sijaset neiskorišćenih šansi, pogođenih okvira i intervencija Vejna Henesija, sve je stalo kad je projektil Ruzbeha Češmija pogodio metu.

I tu nije bio kraj jer se za nezapamćenu radost iranskog naroda potrudio Ramin Razajan velemajstorskim udarcem kojim je stavio tačku na utakmicu, u maniru najvećih "devetki" svejtskog fudbala!

Mundijalske rezultate, raspored i trenutni plasman možete pronaći ovdje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()