Imperator po starom: Bio na tri žurke pa zakasnio na finale LŠ

Buran život nekadašnjeg golgetera ponovo je rezultovao profesionalnim neuspjehom

10.06.2023. 19:57
  • Podijeli:
Adriano_Profimedia-6484b5827739c.webp Foto: Profimeadia

Proslavljeni brazilski fudbaler Adrijano na večerašnjem finalu Lige šampiona između Intera i Mančester sitija neće biti stručnmi konsultant ESPN-a.

Razlog za to je prilično bizaran - propustio je let za Istanbul.

No, to nije sve. Na avion je zakasnio jer je bio na čak tri žurke u Rio de Žaneiro.

Kako javlja portugalska "A Bola", buran život nekadašnjeg golgetera ponovo je rezultovao profesionalnim neuspjehom.

Pošto je provod stavio na prvo mjesto i zakasnio na let, ESPN mu je otkazao dogovor te je izvjesno da više nikad neće raditi za njih kao komentator.

Ovakav rasplet nije pretjerano iznenađujući jer je Adrianov put nakon karijere obilježen svim samo ne sportom.

Podsjetimo, nedavno je popularni Imperator na Instagramu objavio da se u finalu LŠ kladio na Nero-azure, čije boje je i branio.

Na pobjedu Edina Džeke i društva uplatio je 10 hiljada brazilskih reala, što je otprilike 3.700 maraka. Ako se zna da je kvota na Inter 6,5, u slučaju trijumfa italijanskog sastava inkasiraće nešto više od 24 hiljade KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()