Ibrahimović upozorio Canela zbog prijetnji Messiju: Dotakni ga i bit ćeš u zagrobnom životu

Slavni bokser se naljutio na Argentinca, pa se kasnije izvinjavao

01.12.2022. 10:03
  • Podijeli:
ibrahimovic_profimedia.jpg Foto: Profimedia

Slavni meksički bokser Canelo Alvarez je prije nekoliko dana javno prozvao Lea Messija, te mu zaprijetio, zbog kako je naveo nepoštovanja Meksika. Naime, na jednom od videa koji su izašli u javnost nakon utakmice Svjetskog prvenstva između Argentine i Meksika, moglo se vidjeti kako Argentinci slave, a pod nogama im je bio dres Meksika. To je Canelo okarakterisao kao nepoštovanje.

"Vidio sam da je Messi čistio pod našim dresom i zastavom. Treba moliti Boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o svim Argentincima, nego samo o ovom sra*** koje je Messi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli", poručio je možda i najbolji bokser svijeta izvan kategorije teškaša.

Ipak nekoliko dana kasnije se izvinio za svoje riječi, te naveo da nisu bili u redu.

"Posljednjih nekoliko dana obuzele su me strast i ljubav prema mojoj zemlji i napisao sam neke komentare koji nisu bili u redu. Zbog njih se ispričavam Messiji i Argentincima. Svaki dan nešto novo naučimo, sad je bio moj red", poručio je prvak po verzijama WBA (Super), WBC, IBF, WBO i The Ring.

U sve naknadno uključio i Zlatan Ibrahimović, sjajni napadač Milana, koji je prije 13 godina dijelio svlačionicu s Messijem, te javno zaprijetio Canelu. Kako su prenijeli mnogi francuski, ali i italijanski mediji, Ibra je naveo da je Canelo klaun.

"Nisam znao ko je Canelo, ali vidim da je klaun, dotakne li Messija i sutradan će biti u zagrobnom životu", rekao je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()