Ibrahimović u životu napravio gomilu ludosti, ali ova za Božić će se vječno pamtiti

Ovoga je puta na drugi način odlučio čestitati svojim pratiteljima

26.12.2022. 17:35
  • Podijeli:
ibrahimovic-milan-reuters.jpg

Legendarni švedski nogometaš bosanskih korijena Zlatan Ibrahimović ponovo se našao u centru pažnje.

Nekada je to bilo zbog skandaloznih izjava, nekad čak i na Božić, prošle je godine šokirao katolike diljem svijeta objavivši čestitku na kojoj nepoznata ruka pokazuje srednji prst, godinu prije toga napravio je istu stvar samo je tada ruka bila od Djeda Mraza.

Ovoga je puta na drugi način odlučio čestitati svojim pratiteljima.

"Sretan Božić vama i vašim suprugama“, objavio je 41-godišnji napadač Milana uz fotografiju svog isklesanog tijela u ringu.

Čestitka Zlatana Ibrahimovića od prošle godine imala je preko dva miliona lajkova:

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()