Ibrahimović: Ja glumac? Nikad se ne zna

Dok se približava kraj bogate fudbalske karijere

28.01.2023. 10:55
  • Podijeli:
ibrahimovic_profimedia.jpg Foto: Profimedia

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović trenutno na računu ima oko 200 miliona eura koje je zaradio od fudbala, a nedavno se okušao i u glumačkoj karijeri i to u posljednjem dijelu filma Asteriks i Obeliks.

"Čim sam mu ponudio ulogu, pitao me koliko će novca dobiti zauzvrat", rekao je režiser Guilluame Canet, te dodao:

"Rekao sam mu da ja nisam zadužen za ta pitanja, a on mi je odgovorio: ‘Molim? Pa nećete me valjda platiti godišnjom ulaznicom za Asteriks park?

Ibra je nedavno izjavio da ne isključuje mogućnost novih glumačkih izazova.

"Postati glumac? Nikad se ne zna, jako sam znatiželjan po pitanju filmskog svijeta", kazao je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()