Fudbalske zvijezde zbunjeno gledaju šta se dešava: Italijanka završila na stubu srama

Svi zbunjeno gledali

24.03.2023. 09:20
  • Podijeli:
italijanska (1)-641d54d1a6eec.webp Foto: Twitter/@Mofoman360

Engleska je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo otvorila pobjedom na gostovanju kod direktnog rivala za prvo mjestu. Italija je u Napulju savladana sa 1:2.

Bio je to prvi duel ove dvije selekcije nakon finala Eura 2020, a Englezi su slavili zaslužnu pobjedu protiv Italijana koji prolaze kroz određene promjene u selekciji.

Dešavanja na terenu je na neki način zasjenilo izvođenje himne Engleske uoči samog početka utakmice.

Atraktivna Italijanka se poprilično osramotila, a mnogi su njeno izvođenje himne "God Save The King", okarakterisali kao najgore u istoriji.

Pojedini članovi Gordi Albiona poput Kylea Walkera i Judea Bellinghama su bili poprilično zbunjeni i ostavljali su dojam kao da se pitaju šta se dešava.

Italijanka je imala očiglednih problema sa slušalicama u ušima što je uticelo na njen nastup i učinilo da završi na stubu srama.

Djelovala je poprilično nervozno i prije nego što će muzika početi svirati što je prouzrokovalo da u jednom trenutku i zaboravi tekst.

Izvođačici nije pomogla ni brojna italijanska publika sa tribina koja joj zviždala prilikom intoniranja engleske himne što ju je učinilo dodatno nervoznijom, piše sportsport.

Na kraju je ipak nekako uspjela otpjevati himnu Engleske, međutim kritike i ismijavanja na društvenim mrežema su bili neminovnost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()