Fudbaleri Borca udareni po džepu: Zeljković kaže da to nije kazna

Borac premijerligaško proljeće dočekuje na trećem mjestu

22.02.2023. 14:11
  • Podijeli:
rudar borac - una-63f0ee3c818dc.webp Foto: UNA

Fudbaleri Borca neočekivano su ispali iz Kupa Bosne i Hercegovine, tako da je jedini način za plasman na euroscenu zauzimanje jedne od tri pozicije u Premijer ligi BiH.

Banjalučane je poslije penal-drame eliminirao Rudar Prijedor, a igrači Borca su poslije toga udareni po džepu.

Igračima je oduzeto 30 posto od plaće, što je potvrdio potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković. On je dodao da se ne radi o kazni.

"Ovo nije kazna nego zajednička odluka da i fudbaleri preuzmu dio odgovornosti zbog propuštene prilike. Svi su potpisali da prihvataju da im se plaća smanji za 30 posto. Ponavljam nije kazna, nego smo svi preuzeli odgovornost", izjavio je Zeljković za Srpskainfo.

Borac premijerligaško proljeće dočekuje na trećem mjestu, a tim Vinka Marinovića u petak će u derbiju 20. kola ugostiti Široki Brijeg.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()