Evro 2024: Kejnu rekord, Engleskoj derbi

Centralna figura meča u Napulju bio je Hari Kejn, koji je golom sa "kreča" postao najbolji strijelac u istoriji Gordog Albiona

23.03.2023. 22:55
  • Podijeli:
Hari Kejn_Lapresse AP Tanjug-641cc7586a0f2.webp Foto: Lapresse / AP / Tanjug

Fudbaleri Engleske slavili su protiv Italije 2:1 u derbiju prvog kola kvalifikacija za Evro 2024.

Centralna figura meča u Napulju bio je Hari Kejn, koji je golom sa "kreča" postao najbolji strijelac u istoriji Gordog Albiona.

Sjajni napadač večeras je upisao 54. recku u dresu sa nacionalnim grbom, čime je prestigao Vejna Runija.

Prije njegovog pogotka mrežu Azura zatresao je i Deklan Rajs.

Indisponirani šampioni Evrope tek u nastavku su pokazali koliko mogu. Smanjili su preko Matea Reteguija, ali u finišu nisu mogli do remija, iako su imali igrača više nakon isključenja Luka Šoa.

Sjeverna Makedonija je kod kuće opravdala ulogu favorita protiv Malte, bilo je 2:1, baš kao i Danska u komšijskom derbiju sa Finskom, 3:1.

Portugalija je lako izašla na kraj sa Lihtenštajnom (4:0), u noći u kojoj je Kristijano Ronaldo ispisao istoriju.

Sjeverna Irska je pokorila San Marino (2:0), dok je Slovačka razočarala domaćim remijem sa Luksemburgom (0:0).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()