Englezi se obrukali, Amerikanci u igri za prolaz

Kada vam je Hari Megvajer najbolji igrač na terenu, onda znate koliko je sati

25.11.2022. 21:51
  • Podijeli:
Engleska - SAD_Julio Cortez_AP_Tanjug-1669407546549.webp Foto: Julio Cortez / AP / Tanjug

Fudbalska uspavanka Engleske i Sjedinjenih Američkih Država te konačnih 0:0 konkuriše za jedno od najvećih razočarenja Svjetskog prvenstva u Kataru.

Posebno se obrukao Gordi albion. S obzirom na reputaciju, roster i sjajno izdanje sa premijere, ovaj tim morao je bolje. A kada vam je Hari Megvajer najbolji igrač na terenu, onda znate koliko je sati.

I sa ovim remijem četa Gareta Sautgejta je ostala na tronu grupe B pred završni ostrvski derbi protiv Velsa koji je ovakvim epilogom "oživio" i pobjedom nad velikim rivalom sigurno ide dalje.

Ameri su, s druge strane, ostali u igri za osminu finala. U posljednjih 90 minuta fudbala igraju protiv Irana u utakmici u kojoj trijumfom udaraju pečat na vizu za osminu finala.

Mundijalske rezultate, raspored i trenutni plasman možete pronaći ovdje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()