Durić: Utakmicu sa Rusijom treba odgoditi za neka druga vremena

Stojim iza svog mišljenja, nadam se da ćemo se svi voditi razumom i da ćemo, ponavljam, donijeti razumnu odluku u ovom momentu, poručio je Durić

06.10.2022. 17:22
  • Podijeli:
Zmajevi_Armin Durgut Pixsell.jpg Foto: Armin Durgut / Pixsell

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine zakazana je za ponedjeljak, 10. oktobra.

Na toj sjednici glavna tema je meč fudbalske reprezentacije BiH sa Rusijom, koji se treba odigrati 19. novembra u St. Peterburgu. 

Ali, javnost u BiH je većinom protiv tog susrta, ali glavnu riječ ima fudbalska vlada naše zemlje.

"Lično vjerujem da ćemo tu utakmicu odgoditi za neka druga vremena. Očekujem da budemo pribrani u odlučivanju i da ćemo biti saglasni da zajedničkim snagama donosemo razumnu odluku, a to je u ovom trenutku prolongiranje utakmice", kaže Irfan Durić, koji je na Komitetu za hitnost FSBiH, jedini od šest članova bio protiv odigravanja ovog susreta.

"Stojim iza svog mišljenja, nadam se da ćemo se svi voditi razumom i da ćemo, ponavljam, donijeti razumnu odluku u ovom momentu", poručio je Durić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()