Dileme više nema: Zvezda otkrila ime novog trenera

"Nema sumnje da je riječ o jednom od najperspektivnijih stručnjaka u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja"

19.05.2023. 13:40
  • Podijeli:
Barak Bahar_Profimedia-64675ecd34779.webp Foto: Profimedia

Čelnici Fudbalskog kluba Crvena zvezda promovisali su novog šefa stručnog štaba koji će srpske prvake povesti u Ligu šampiona.

Dileme nije bilo, riječ je o izraelskom stručnjaku Baraku Baharu, koji na "Marakanu" stiže iz Makabi Haife.

Zvezda je saopštenjem na zvaničnom sajtu obznanila da će na kraju sezone i definitivno Miloš Milojević napustiti klupu.

A onda je i predstavila Bahara:

"Rođen je 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gdje je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine napravio je iskorak, postao trener Hapoel Ber Ševe i osvojio tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone osvojio je isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj kampanji je uspio da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa". 

U istom obraćanju javnosti se navodi:

"Nema sumnje da je riječ o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. Baraku želimo dobrodošlicu i vjerujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom!", zaključili su na "Marakani".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()