Burno u Trebinju: Handžić tragičar, Ćeman junak

Bio je to buran okršaj u kojem su gosti imali dosta zamjerki na suđenje Miloša Gigovića

04.03.2023. 15:05
  • Podijeli:
Leotar Igman_FK Leotar-64034ebd903d5.webp Foto: FK Leotar

Fudbaleri Leotara i Igmana podijelili su bodove odigravši 1:1, u prvoj utakmici 21. kola Premijer lige BiH.

Bio je to buran okršaj u kojem su gosti imali dosta zamjerki na suđenje Miloša Gigovića. A kako i ne bi kada im je isključio dva igrača i rivalu dosudio dva penala.

Prvi je realizovao Haris Handžić u 59. minutu. Sastav iz Konjica ekspresno je izjednačio preko Mirsada Ramića svega tri minuta kasnije.

Kako je vrijeme odmicalo, Trebinjci su stezali obruč oko gola Igmana koji je od 73. minuta igrao sa dva igrača manje u polju.

Činilo se da će se ofanziva domaćina isplatiti u 94. minutu, kada je Gigović po drugi put pokazao na "kreč".

Odgovornost je opet preuzeo Handiž, ali ga je ovog puta nadmudrio Aldin Ćeman, koji je sjajnom intervencijom donio vrijedan bod svojoj ekipi.

Leotar u narednoj rundi ide na noge Slobodi, Igman dočekuje Zrinjski.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()