Borac se vraća kući: Pobjedom čestitati rođendan Lešinarima

"Imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda kako bi se na naljepši način predstavili našim navijačima i tako im dali mogućnost da proslave rođendan"

29.10.2022. 11:49
  • Podijeli:
Gradski stadion_UNA-1667036292609.webp Foto: UNA

Fudbaleri Borca večeras će ugostiti Slobodu (18 časova), u utakmici 16. kola Premijer lige BiH koja će po mnogo čemu biti specifična.

Prije svega, biće ovo prvi ovosezonski duel Crveno-plavih na svom Gradskom stadionu i novom travnjaku sa hibridnom travom koji je urađen po najvišim svjetskim standardima. Takođe, po prvi put na ulazima zdanja u Platonovoj biće elektronski brojači.

Uz to, biće ovo i posljednji ovogodišnji meč Banjalučana pred svojim navijačima, što je još jedna pozivnica za sve ljubitelje fudbala.

Ovom treba dodati i da najvatrenije Borčeve pristalice, popularni Lešinari, danas proslavljaju 35. rođendan, što će biti šlag na tortu istinskog spektakla.

Vodeće strukture kluba su se potrudili da se duel sa Tuzlacima igra na novom "tepihu". Ne tako davno činilo se da će to biti nemoguća misija. Međutim, danonoćni posao je završen na vrijeme.

"Naš klub je uložio ogroman napor da se posljednji domaći meč odigra na našem terenu. Ljudi su radili danonoćno kako bi nam omogućili da ono što treniramo prikažemo na ovoj novoj podlozi. Imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda kako bi se na naljepši način predstavili našim navijačima i tako im dali mogućnost da proslave  rođendan", poručio je trener Vinko Marinović, uz konstataciju da je Sloboda spoj mladosti i iskustva, te da je zaslužila više bodova na svom saldu.

Subotnji premijerligaški program otvoriđe duel Veleža i Leotara (13 časova), dok se od 16 sati sastaju Sloga i Posušje.

Standings provided by Sofascore
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()