Bomba iz Italije: Hoće li Džeko iduće sezone igrati s Messijem?

Saudijski klub nudi dvogodišnji ugovor "Dijamantu"

30.05.2023. 13:48
  • Podijeli:
edin dzeko reuters-645c85c7a0356.webp Foto: Reuters

Saudijski Al-Hilak želi dovesti u svoje redove kapitena "Zmajeva" Edina Džeku! Ovu senzacionalnu vijest objavio je Footmercato i to svega nekoliko sati nakon što je isti medij objavio da će bogati saudijci dovesti Lea Messija.

Džeki ugovor s Interom traje od kraja ove sezone, nakon čega će, pod uslovom da ne produži saradnju s ovim timom, biti slobodan u izboru nove sredine, a to iz Al-Hilala žele iskoristiti i dovesti ga u svoje redove.

Podsjećamo, Džeko je u dresu Intera odigrao ukupno 99 mečeva, a postigao je 31 pogodak i upisao 15 asistencija. U ovoj sezoni je ukupno igrao na 50 mečeva, a postigao je 14 pogodaka uz pet asistencija.

Inače, sportska vijest dana je objava koju je Footmercato objavio, a tiče se sudbine Lea Messija. Naime, navodno je došlo do dogovora o prelasku Argentinca u Al-Hilal u najskupljem transferu ikada.

Argentinac bi prema tom ugovoru za dvije godine zaradio čak 1,2 milijarde eura.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()