BiH – Island za manje od dva mjeseca: UEFA-ina anketa Zmajevima daje pobjedu

Tri dana nakon meča sa Islandom BiH će gostovati Slovačkoj

31.01.2023. 22:30
  • Podijeli:
trening_zmajevi - ns bih-1664041533358.webp Foto: NS BiH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine narednu utakmicu igra 23. marta kada otvara Kvalifikacije za EURO 2024.

U prvoj utakmici Zmajevi će dočekati reprezentaciju Islanda. Prema podacima UEFA-e, meč se igra na Bilinom polju od 20:45 sati.

UEFA je objavila i anketu sa pitanjem “Ko će pobijediti?”. Prema trenutnom glasanju, 77% će BiH slaviti, 16% je glasova da će Island pobijediti, a 7% glasova da će meč završiti remijem.

Anketu možete pogledati ovdje. Ovo će biti prvi duel između reprezentacija BiH i Islanda, a na ovom meču sa klupe će debitovati novi selektor, Faruk Hadžibegić. Pored novog selektora, očekuju se i dva, tri nova imena u reprezentaciji ukoliko se riješe sve potrebne dokumentacije i procedure za Denisa Huseinbašića, Saida Hamulića i Benjamina Tahirovića.

Po trenutnim informacija talentovani trojac koji igra u ligama petice je odabrao igrati za BiH.

Tri dana nakon meča sa Islandom BiH će gostovati Slovačkoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()