Barcelona dovodi jednu od senzacija Mundijala

Amrabat je kroz karijeru često naglašavao kako mu je igrački uzor bio legendarni Xavi – sadašnji trener Barcelone

31.01.2023. 14:01
  • Podijeli:
Sofyan Amrabat_foto_TW-63d8f6b0c76eb.webp Foto: Twitter

Zvijezda marokanske ekspedecije na Mundijalu u Kataru - Sofyan Amrabat mogao bi postati iznenađenje zadnjeg dana prijelaznog roka.

Marokanski veznjak koji nosi dres Fiorentine, proslavio se na nedavno završenom SP-u te se za njegove usluge raspitivalo mnogo uglednih klubova.

Prema izvještajima Marce, Barcelona je ozbiljno ‘zagrizla’ za Amrabata te ga žele dovesti u svoje redove tokom posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka. Katalonci imaju želju dovesti veznjaka uvrštenog u najboljih 11 turnira u Kataru na posudbu do kraja sezone s opcijom otkupa po cijeni 35 miliona eura.

Amrabat je kroz karijeru često naglašavao kako mu je igrački uzor bio legendarni Xavi – sadašnji trener Barcelone.

Fiorentina prema navodima, nije zainteresirana za posudbu te zahtjevaju direktnu prodaju ukoliko će se zaista riješiti jednog od najvažnijih igrača tima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()