Al Nassr želi dovesti i Hazarda

Saudijski klub nedavno doveo Cristiana Ronalda

07.01.2023. 09:26
  • Podijeli:
eden-hazard-reuters.jpg

Saudijski klub Al Nassr ne želi stati kada je u pitanju dovođenje pojačanja. Naime, nakon što su prije nekoliko dana zvanično doveli Cristiana Ronalda, sada žele i Edena Hazarda, najskupljeg nogometaša Real Madrida u historiji, javlja stručnjak za transfere Santi Aouna.

Belgijski reprezentativac nije u dobroj formi, u Realu se nikad nije nametnuo, a i na njegovoj poziciji konstantno igra i briljira Vinicius Junior.

Zato bi za njega transfer u Saudijsku Arabiju bio jedan od logičnih poteza. Tamo bi ga dočekao trener Rudi Garcia, s kojim se dobro poznaje još iz Lillea, u kojem su se obojica proslavili.

Hazard ima 32 godine, a ove sezone je odigrao 13 utakmica za Real. Zabio je jedan gol te jednom asistirao. Real ga je prije tri godine doveo za 115 miliona eura, a danas vrijedi sedam i pol miliona po Transfermarktu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()